Er is niks zo moeilijk , je Hypolitus is hij te verstrooien? De kop:  Dat leuker is dat nest:( nooit) , tenminste zij en hij gedragen zich zodat je het in je hoofd haalt ,niet als ecomisch persoon, vragen staat vrij,   Hij mooi weer , Ethologischer slimmer de vos geeft n eigen Willetje.Wel een vraag, gaat het boven mijn pet , of ben ik nieuwsgieriger dan normaal , doorgaans seizoensgesteldheid in welke streek is deze boerderij te bezoeken.   Boven Deze Pet. Een vos is niet Gedomesticeerd hij vindt zijn eigen weg, in alle wegen van de wereld.

Mijn honorarium is twee schilderijen , " antwoordde ik. Het eerste schilderij dat wanhoop moet heten , moet voor de aanvang van de therapie gereed zijn. De naam van het tweede schilderij moet jij zelf bedenken; je mag er pas aan beginnen als de therapie beeindigd is."verkoop sterk gemaakt.

De artiest schilderde wanhoop. er op uit zijn jezelf kunnen zien. Deze bekeek het en wierp het in het brandende haardvuur.De kunstschilder verliet het vertrek. Een paar dagen later kwam hij terug met het tweede schilderij.

Mijn vriend met onafgemaakte Rietveld academie liet het toetje erbij staan.Jij hoeft niet.

Insuline overdonderd , angst weg verozet , op kwarten mijn gewenste portie suiker tot letaal precizie gedeeld. 

De meisje heeft de mooiste jurk aan, bestierde mijn Toetje de muziek van Morrisson , when the saints.... verbeter jij mijn fout....t meisje draagt n jurk.....heeft een jurk.

Being there     Jerzny Kozinsky      Door mijn klop krijgen de op Paterswoldse dijk ervaring van een niet aangeboren Bug ,  Kijkend in deze Spiegel .