einde therapie.

Het is ook  gewoon jezelf blijven ,met alles om je heen leven, waar of wat jij ook ben.

een kunstenaar, depressief en nagenoeg niet tot schilderen in staat, consulteerde Sam , een Zen-therapeut. Hij vroeg hem om hulp bij zijn problemen.De schilder vroeg hem hoeveel hij voor het consult zou moeten betalen en legde hem uit dat zijn inkomsten sterk waren afgenomen sinds hij minder schilderijen maakte.

Mijn honorarium is twee schilderijen , " antwoordde Sam. Het eerste schilderij dat wanhoop moet heten , moet voor de aanvang van de therapie gereed zijn. De naam van het tweede schilderij moet jij zelf bedenken; je mag er pas aan beginnen als de therapie beeindigd is."

De artiest schilderde wanhoop. Hij liet het aan Sam zien. Deze bekeek het en wierp het in het brandende haardvuur.De kunstschilder verliet het vertrek. Een paar dagen later kwam hij terug met het tweede schilderij.

Being there     Jerzny Kozinsky      Door mij op Paterswoldse dijk ervaring van een niet aangeboren hersenletsel met als gevolg een spraak( communicative ) stoornis zich uittekende heb ik mijzelf steeds in het schilderen en tekenen terug kunnen doen vechten.Het is de enige weg om mijzelf te uiten.Door de  stilte aanvaard ik t verlies van t contact met mijn patat generatie.Wel zie je dat je jezelf niet rijk rekenen kunt met een carriere als bedrijfskundige cq dierenarts.Het eigen regie kunnen hebben is uiteindelijke voorname goed.

en het accepteren van t steeds nieuwe idee ,verwerking is voor alles een in een schilderen.

En last but not least het is jezelf steeds herontdekken.Ga bijvoorbeeld schapenkaas eten.

Welkom op deze site , er zijn de werkjes van een kunstenaar te bekijken.